سخنرانی پروفسور یان فوندراک در 28 بهمن 1400
19 بهمن 1400
سخنرانی پروفسور یان فوندراک در 28 بهمن 1400

سخنران مدعو دومین همایش هوش مصنوعی و محاسبات نرم در علوم انسانی

آقای پروفسور یان فوندراک، متولد جمهوری چک است. ایشان کارشناسی فیزیک، کارشناسی ارشد و دکتری علوم کامپیوتر خود را از دانشگاه چارلز جمهوری چک و همچنین دکترای دوم خود در ریاضیات کاربردی رااز دانشگاه ام آی تی گرفته اند. از تجربه های تحقیقاتی وی می توان به دوره های پسا دکتری در انستیتوی تحقیقاتی علوم ریاضی برکلی، مرکز تحقیقات مایکروسافت در ردموند و دانشگاه پرینستون اشاره کرد. ایشان هم اکنون استاد دانشگاه استنفورد آمریکا و همزمان عضو هیئت پژوهشی مرکز تحقیقاتی آلمادن ای بی ام در سن خوزه کالیفرنیا هستند. تخصص اصلی نامبرده بهینه سازی گسسته و الگوریتم های تقریبی می باشد. اخیرا برروی بهینه سازی توابع زیرپیمانه ای و مکانیزم های حراج ترکیبیاتی تمرکز دارند. ایشان در حدود 30 مقاله تحقیقاتی در مجلات معتبر دنیا دارند. یکی از این مقالات کار مشترکی با مرحوم پروفسور مریم میرزاخانی (همسر یان فوندراک) است که در زمینه ی کاربرد رنگ آمیزی اسپرنری در الگوریتم های تقریبی و تقسیم عادلانه است.